Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunstplanten: Het hele jaar door kleur in uw tuin | Fleurdirect.nl

  • Geplaatst op
Kunstplanten: Het hele jaar door kleur in uw tuin | Fleurdirect.nl

Geniet u ook het meest van uw tuin als deze volop in bloei staat? Al die mooie gekleurde bloemen en planten, die uw tuin erg opfleuren. Het nodigt uit om in de tuin aanwezig te zijn. Helaas doet de herfst momenteel haar intrede en is er nog weinig over van de kleurige en bloeiende planten. Uw tuin oogt minder fleurig en waarschijnlijk bent u er nu ook minder in aanwezig. Echter met de kunstplanten van Fleurdirect kunt u het hele jaar door genieten van een fleurige tuin. Wij bieden een divers assortiment kunstplanten aan, zodat uw tuin volledig naar wens kan worden ingericht. Hierdoor beschikt u altijd over een prachtige en fleurige tuin. Wij laten u graag zien waarom kunstplanten een waardevolle toevoeging zijn in uw tuin!

 

Kunstplanten zijn niet van echte planten te onderscheiden

Waar kunstplanten er vroeger nep uitzagen, niet zo goed van kwaliteit waren en de kleuren snel dof werden is dat op dit moment totaal anders. De kwaliteit van de productiematerialen is enorm verbeterd, wat ook echt te zien is aan de kunstplanten. De planten kunnen nu zo nagemaakt worden, dat echte en neppe planten moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Door de toegenomen kwaliteit, zijn de planten ook beter in elkaar te zetten. Bladeren zullen dus bijna niet meer loslaten en takken niet meer afbreken. Het belangrijkste is natuurlijk de kleur van de kunstplanten, deze blijft momenteel veel langer goed in tegenstelling tot vroeger. Hierdoor blijft de kunstplant er altijd als nieuw uitzien.

 

Het onderhoud is vele malen minder

Zoals eerder aangegeven is de kwaliteit van kunstplanten erg toegenomen. Hierdoor zijn echte planten tegenwoordig nog maar moeilijk te onderscheiden van kunstplanten. Zeker wanneer u de tuin van een afstandje bekijkt, zal het verschil niet te zien zijn. Daarnaast zult u ook minder tijd kwijt zijn, aan het onderhoud van uw tuin. In tegenstelling tot echte planten, laten kunstplanten geen blad vallen en hebben ze geen water en/of voedingsstoffen nodig. Vooral het niet laten vallen van het blad, zorgt voor veel tijdswinst. Waar de afgevallen bladeren zich normaal door de hele tuin verspreiden, hoeft u zich hier nu geen zorgen meer over te maken. Het onderhoud van uw hele tuin, wordt dus veel gemakkelijker en kost u minder tijd.

 

Overal te plaatsen in uw tuin

Het onderhoud van kunstplanten valt in het niets, bij het onderhoud van echte planten. Naast dat kunstplanten minder onderhoud nodig hebben, zijn ze ook overal in uw tuin te plaatsen. Waar het bij echte planten belangrijk is om rekening te houden met onder andere zonlicht en eventuele beschutting, is dit bij kunstplanten niet van belang. Deze planten zijn niet afhankelijk van omgevingsfactoren.  Plaats ze waar u maar wilt, zelfs de Uv-straling zorgt er niet voor dat de plant zal gaan verkleuren. Dit geeft u oneindig veel mogelijkheden om uw tuin in te richten met kunstplanten.

 

Prachtig assortiment kunstbloemen

Kunstplanten zet u neer op de plek waar u maar wilt. Dit geeft u dus vele mogelijkheden. Door het uitgebreide assortiment van Fleurdirect, nemen uw mogelijkheden nog meer toe. Fleurdirect biedt u onder andere hoge kunstplanten aan, zoals kunstpalmen, Bamboo planten of wonderstruik. De planten zijn gemiddeld tussen de 150 cm en 200 cm hoog en geven op die manier inhoud aan uw tuin. Naast de hoge kunstplanten, heeft Fleurdirect ook kleine soorten kunstplanten in haar assortiment. Zo kunt u gemakkelijk kleur en accenten aanbrengen in uw tuin. Denk hierbij aan kunstorchideeën om kleur toe te voegen en kunstgrassen voor de accenten. Op deze manier creëert u een levendige tuin die het hele jaar door haar kleur behoudt.

 

Geniet het hele jaar door van een kleurrijke tuin met de kunstplanten van Fleurdirect. Met behulp van ons ruime assortiment creëert u de mooiste tuinen, waar u het hele jaar door van kunt genieten.