Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Niet alleen binnen, maar ook buiten meer kleur

  • Geplaatst op
Niet alleen binnen, maar ook buiten meer kleur

Om dat lentegevoel in huis te brengen kunt u de mooiste kamerplanten in uw interieur plaatsen. Door de vrolijke kleuren gaat het creëren van een lente-proof interieur heel eenvoudig. U kunt kiezen voor veel verschillende soorten kamerplanten.

Niet alleen binnen, maar ook buiten meer kleur  

Om dat lentegevoel in huis te brengen kunt u de mooiste kamerplanten in uw interieur plaatsen. Door de vrolijke kleuren gaat het creëren van een lente-proof interieur heel eenvoudig. U kunt kiezen voor veel verschillende soorten kamerplanten. Maar niet alleen binnen kunnen planten worden geplaatst, ook buiten kan de tuin, het balkon of het terras wel wat meer kleur gebruiken. Dit kunt u ook heel gemakkelijk doen met de mooiste planten en potten. U kunt kiezen voor veel verschillende planten. Zo is het verstandig om eerst te kijken naar de hoeveelheid zon in uw tuin of op uw balkon. Naar aanleiding daarvan kunt u goed bepalen welke planten er het beste kunnen staan. Hebt u geen hele groene vingers, dan kunt u ervoor kiezen om makkelijk te verzorgen buitenplanten te plaatsen. Bent u wat meer thuis in het groen, dan is een plant met wat extra verzorging geen probleem voor u.

 

Buitenplanten in vaste grond of in pot

Er zijn veel verschillende planten die u buiten neer kunt zetten om zo uw tuin of balkon wat meer op te fleuren. U kunt kiezen voor groene planten, maar bloeiende planten doen het ook erg goed. Dit komt vooral door de vele vrolijke kleuren waar bloeiende planten over beschikken, deze zorgen namelijk binnen no time voor een vrolijke tuin of kleurrijk balkon. U kunt planten in de vaste grond plaatsen als u een tuin hebt. De keuze uit tuinplanten is reuze, zo kunt u ook verschillende planten combineren en zo het meeste uit uw tuin halen. Hebt u wat minder ruimte voor tuinplanten, dan kunt u alsnog uw tuin, terras of balkon opfleuren met planten. Zo kunt u diverse planten in potten plaatsen en deze op verschillende plekken neerzetten.

 

Kamerplanten naar buiten plaatsen

Als het warm is buiten en de zon schijnt, dan zit u meestal vaker buiten dan dat u binnen bent. U kunt er daarom ook voor kiezen om uw kamerplanten naar buiten te verplaatsen. Door kamerplanten in de lente en zomer naar buiten te doen geeft u ze een mooie boost. Door de zon en zomerse regen groeien ze nog mooier en krijgen ze een frisse uitstraling. Niet alle kamerplanten kunnen zomaar buiten neergezet worden, maar er zijn redelijk wat kamerplanten die zeker wel van wat buitenlucht houden. Vooral de tropische soorten houden wel van zon en kunnen zowel binnen als buiten prima vertoeven. Denk hierbij aan de Goudpalm, Citroenboom of bijvoorbeeld een mooie grote cactus. Wilt u wat meer kleur in uw tuin en woonkamer, kies dan voor een Cyclaam of een Kalanchoë. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om zowel binnen als buiten op te fleuren met wat mooie planten.