Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Paasdecoratie met sierlijke planten

  • Geplaatst op
Paasdecoratie met sierlijke planten

Binnenkort is het Pasen en daar hoort versiering bij. Zo kunt u uw huis wat meer kleur geven en zijn er verschillende paasdecoratie artikelen die u hiervoor kunt gebruiken. De decoratie aanpassen op de komende feestdag of seizoen wordt ook wel seizoen styling genoemd.

Paasdecoratie met sierlijke planten

Binnenkort is het Pasen en daar hoort versiering bij. Zo kunt u uw huis wat meer kleur geven en zijn er verschillende paasdecoratie artikelen die u hiervoor kunt gebruiken. De decoratie aanpassen op de komende feestdag of seizoen wordt ook wel seizoen styling genoemd. Pasen betekend gezellig samen met het gezin of de familie zijn. Er wordt vaak gebruncht met Pasen of gewoon heerlijk gedineerd. Om deze dagen zo gezellig mogelijk te maken is mooie decoratie ook zeker niet te missen. Maar hoe zorgt u er nou voor dat het interieur deze dagen opgefleurd wordt? Dit kunt u op veel verschillende manieren doen. Zo zijn versierde eieren natuurlijk niet te missen rond deze tijd. Dit kunnen echte geschilderde eieren zijn, maar kunststof decoratie eieren doen het ook prima. Vrolijke kleuren toevoegen aan het interieur zorgt voor een mooie voorjaarssfeer. Daarnaast zijn planten ook een perfecte toevoegen om het interieur helemaal Pasen-proof te maken.

 

Top 3 kleurrijke planten voor Pasen

Er zijn veel verschillende planten die het goed doen in het interieur tijdens de paasdagen. Het is ook maar net waar u zelf van houdt, wilt u juist meer groen of planten met felle kleuren. Bij Pasen ziet u vooral de kleuren geel, roze, oranje en wit terugkomen, dit zijn vooral wat lichtere kleuren. Hieronder vindt u een top 3 van kleurrijke planten die u met Pasen in uw interieur kunt zetten.

 

1. De Tulp

Een zeer bekende plant in Nederland, dat is de Tulp. Deze plant kenmerkt het voorjaar en brengt sierlijke en vrolijke kleuren met zich mee. De Tulp komt oorspronkelijk uit Afghanistan, maar tegenwoordig groeien ze veel in Nederland. Een koude winter is namelijk nodig om de Tulp goed te laten groeien, daarom staat Nederland ook echt bekend om tulpenland. Tulpen zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen, hierdoor kunt u mooi afwisselen en zijn ze  perfect voor de paasdecoratie.

 

2. Narcissen  

De Narcis, een bolplant die er in allerlei kleuren is en daardoor ook een perfecte paasplant is. Er zijn verschillende soorten Narcissen, zo hebt u de hoepelroknarcis en de dichtersnarcis. Daarnaast zijn er nog meer soorten, maar ze hebben allemaal veel van elkaar weg. Een Narcis kunt u goed herkennen aan de dubbelbloemige bloemen en de grote trompetten. Gele Narcissen komen het meest voor en deze kleur past dan ook perfect bij Pasen. Een vaas op pot met gele Narcissen is de komende weken zeker niet te missen in het interieur.

 

3. De Hyacint

Een kleurrijke plant met prachtig gevormde bloemen, we hebben het hier over de Hyacint. Deze plant is niet voor niets een geschikte plant voor Pasen, het is namelijk één van de voorjaarsbrengers van deze maand. De Hyacint is te verkrijgen in verschillende sierlijke kleuren en deze plant brengt een heerlijke geur met zich mee.

 

Paasplanten online kopen

Bovenstaande 3 planten zijn dus erg geschikt om hiermee uw interieur op te vrolijken tijdens Pasen. Natuurlijk kunnen deze planten daarna ook blijven staan, ze brengen namelijk veel kleur met zich mee. Dit zorgt voor een lenteachtige uitstraling en daarnaast zijn ze ook geschikt om naar de zomer toe te leven. Schaf daarom snel deze kleurrijke planten aan en geniet van een kleurrijk Pasen!