Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Planten in papieren zakken

  • Geplaatst op
Planten in papieren zakken

Op het gebied van bloemen en planten zijn er constant nieuwe trends. Uiteraard houdt Fleurdirect.nl u hiervan op de hoogte. Het plaatsen van planten in papieren zakken, is een trend van de laatste tijd.

Ook op het gebied van bloemen en planten zijn er constant nieuwe trends. Uiteraard houdt Fleurdirect.nl u hiervan op de hoogte. Het plaatsen van planten in papieren zakken, is een trend van de laatste tijd. Normaal gesproken worden planten geplaatst in de meest mooie potten. Er zijn enorm veel verschillende potten te verkrijgen. Verschillende vormen, kleuren, afmetingen, maar juist ook verschillende stijlen. Voor iedereen is er wel een mooie pot te vinden. Toch is deze pot, wel een beetje standaard geworden. Een huidige trend, is het plaatsen van planten in papieren zakken. De papieren zakken zijn al bij vele winkels en tuincentra te koop. De zakken zijn gemaakt van dikker en steviger papier en hierdoor behoudt de zak ook goed zijn vorm. In de Scandinavische landen is de papieren zak al een echt stijlicoon geworden en ook in Nederland kan de papieren zak al eigenlijk niet meer worden vergeten. Een plant in een papieren zak, zorgt voor een nonchalante maar ook stoere look.

 

Welke planten zijn geschikt

Door een plant in een papieren zak te plaatsen, wordt er een nonchalante, maar toch ook stoere look gecreëerd. Welke planten passen dan ook het beste in een papieren zak. Elk seizoen heeft weer zijn eigen planten, die perfect in een papieren zak kunnen worden geplaatst. Het zomerseizoen staat weer voor de deur en hierbij passen kleurrijke en geurige planten. Citrusbomen en olijfbomen zijn nu de perfecte planten, voor in een papieren zak. Citrusbomen brengen een frisse geur met zich mee en daarnaast brengt het ook vrij gemakkelijk kleur in huis. Citrusbomen hebben veel zonlicht nodig, dus de plaatst van deze plant is erg belangrijk. Ditzelfde geldt ook voor olijfbomen. Olijfbomen zijn net als citrusbomen mooie planten om in huis te plaatsen en creëren een mediterrane sfeer. De populairste kamerplant, de Yucca Elephantis mag ook niet worden vergeten. Door de papieren zak krijgt de Yucca Elephantis en nog stoerdere look en staat deze prachtig in elke huiskamer. Al deze planten kunnen het beste in een hoek van een kamer worden geplaatst, om zo één voor één te kunnen schitteren. Over sfeer in huis hoeft u nu zeker niet meer te twijfelen.

 

Andere mogelijkheden

Naast mooie kamerplanten, kunnen er ook andere planten en of bloemen in een papieren zak worden geplaatst. Een verzameling cactussen of vetplantjes staan juist stoer in een kleiner formaat. Een mooie bos wilde bloemen krijgt ook een totaal andere look in een papieren zak, dan dat het normaal gesproken in een vaas heeft. Naast dat papieren zakken een heuse trend zijn, kunnen deze voor verschillende doeleinden worden gebruikt.