Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Vervang uw kerstboom door luchtzuiverende planten

  • Geplaatst op
Vervang uw kerstboom door luchtzuiverende planten

Vervang uw kerstboom door luchtzuiverende planten

De maand december is weer aangebroken. Deze maand begint met sinterklaas en eindigt met oudejaarsnacht. Maar daartussen zitten voor veel mensen de gezelligste dagen van het jaar, Kerstmis! De mensen halen de kerstdecoratie weer van zolder en zorgen voor een extra gezellige sfeer in huis om samen met familie en vrienden Kerst te vieren. De meeste mensen willen er nog niet over nadenken, maar wij van Fleurdirect denken alvast vooruit. Het begin van het nieuwe jaar. Op 6 januari is het toch weer tijd om de kerstboom op te ruimen. Bij de start van het nieuwe jaar spoken bij veel mensen de goede voornemens weer door het hoofd en maken ze zich druk hoe deze goede voornemens verwezenlijkt gaan worden. Ook moet de lege plek van de kerstboom weer opgevuld worden. Om het jaar direct met de gezonde voornemens te beginnen denkt Fleurdirect met u mee. Vervang de kerstboom voor een luchtzuiverende kamerplant. Waarom? Luchtzuiverende planten zijn goed voor uw gezondheid!

 

Voordelen luchtzuiverende planten

Luchtzuiverende planten zorgen er voor dat de lucht in huis gezuiverd wordt. Het ventileren van het huis gebeurd vaak te weinig. Vooral tijdens de koudere maanden. Een luchtzuiverende plant is tijdens deze dagen de oplossing. Tegenwoordig zijn huizen zo goed geïsoleerd dat we sneller te maken krijgen met droge lucht en weinig zuurstof in de ruimtes. Deze ongezonde lucht kan leiden tot allerlei vervelende lichamelijke klachten. De luchtzuiverende planten van Fleurdirect voorkomen dat u last krijgt van deze klachten en zorgen ook nog eens voor een gezellige sfeer in de kamer. Na het opruimen van uw kerstboom, is een luchtzuiverende kamerplant van Fleurdirect in huis nemen een uiterst goed idee.

 

Uitgebreid assortiment luchtzuiverende planten

In het assortiment van Fleurdirect vindt u een uitgebreid aanbod luchtzuiverende planten. De planten verschillen in soorten en hoogtes. Bent u op zoek naar een groot formaat luchtzuiverende plant die erg mooi op de plek van de kerstboom kan staan? Bekijk dan eens de Goudpalm Areca Large. Deze plant heeft een erg levendige uitstraling in de kamer en is 155cm hoog. Had u een kleine kerstboom in uw woonkamer en wilt u deze ook graag door een kleinere plant vervangen? Bekijk dan eens de Calathea Zebrina. Deze plant heeft een hoogte van 55cm en heeft fraai gestreepte bladeren.

Wilt u uw huis sfeervol aankleden voor de gezellig decembermaand en toch alvast rekening houden met het nieuwe jaar? Om de sfeer in uw huis te combineren met de goede voornemens voor het nieuwe jaar, is een luchtzuiverende kamerplant de ideale oplossing. Alle luchtzuiverende kamerplanten zijn eenvoudig te bestellen op Fleurdirect.nl en worden binnen 48 uur bij u thuis afgeleverd.