Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Planten als origineel sinterklaascadeau

  • Geplaatst op
Planten als origineel sinterklaascadeau

Sinterklaas is weer in ons land en binnenkort vindt pakjesavond ook weer plaats. Voor kinderen is het vaak niet zo moeilijk om leuke cadeaus te vinden voor in de zak van sinterklaas. Maar voor de wat oudere generatie wordt het toch wel steeds moeilijker om een mooi cadeau te kopen.

Planten als origineel sinterklaascadeau

Sinterklaas is weer in ons land en binnenkort vindt pakjesavond ook weer plaats. Voor kinderen is het vaak niet zo moeilijk om leuke cadeaus te vinden voor in de zak van sinterklaas. Maar voor de wat oudere generatie wordt het toch wel steeds moeilijker om een mooi cadeau te kopen. Gaat u dit jaar lootjes trekken of doe u iets anders met sinterklaas en heeft u een uniek cadeau nodig? Dan hebben wij de perfecte tip voor u. Koop een mooie kamerplant om zo iemand te verrassen met een origineel groen sinterklaascadeau. U kunt kiezen voor verschillende kamerplanten, daarnaast kunt u de plant nog extra aanvullen met een bijpassende pot. Weet u van degene naar wie het cadeau gaat, dat hij of zij niet echt groene vingers heeft. Dan kunt u het beste kiezen voor een makkelijk te onderhouden kamerplant die ook goed blijft als er een keer is vergeten om water te geven. Hierbij kunt u denken aan een mooie cactus of een sierlijke vetplant in een zelfwatergevende pot.

 

De mooiste planten voor een winters interieur

Het is nog herfst, maar de winter komt steeds dichterbij. Het wordt dus hoog tijd om het interieur winterklaar te maken. Zo kunt u donkere en warme kleuren toevoegen aan het interieur, of juist kiezen voor lichte en felle kleuren om de boel zo wat op te vrolijken. Ook doen kamerplanten erg veel voor een mooi winters interieur. En wat is nou leuker als u een mooie kamerplant van sinterklaas krijgt, die u dan in het interieur kunt plaatsen. Voor in de winter zijn verschillende kamerplanten erg geschikt. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de verzorging van kamerplanten in de winter. De verzorging zal namelijk iets anders zijn dan in de zomer en om de planten mooi te houden dient u hier goed naar te kijken. Bekijk onze blog ‘verzorging van uw kamerplanten in winter’ voor meer informatie en tips hierover.

 

Van diepgroene kamerplanten tot sierlijke bloeiers

Door een diepgroene kleur toe te voegen aan uw interieur zorgt u voor een warmte uitstraling. Met diepgroene planten kunt u dus een warme en winterse sfeer toevoegen aan bijvoorbeeld de woonkamer. Zo is de bananenplant een geschikte kamerplant voor in de winter, ook de calathea zorgt voor een warm interieur. Naast diepgroene kamerplanten zijn sierlijke bloeiers ook perfect voor in de wintermaanden. Deze planten fleuren uw interieur juist op en zorgen voor een frisse look. Zo doet de orchidee het natuurlijk altijd goed, maar ook een anthurium zorgt voor een vrolijk interieur in de winter. Natuurlijk kunt u zelf een kamerplant uitkiezen die u mooi vindt en die bij uw interieur past. Iedereen vindt weer andere kamerplanten mooi en de een heeft liever een lekker fris interieur in de winter, terwijl de ander het allemaal wat donkerder wil hebben.